Robotický vysávač ETA Navaggio Profi 4228 90000

Akcia
Značka: ETA
399 € –12 %
etanavagio
399 € –12 % 349 €
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.4.2024

Robotický vysávač ETA Navaggio Profi 4228 90000 2 v 1 s mopovaním a laserovou navigáciou. Možnosť uloženia viacerých máp, Floating systém, výdrž až 200 minút

Detailné informácie

Podrobný popis

Vysávač robotický ETA Navaggio Profi 4228 90000

 

Choďte na upratovanie chytro. Výkonný a inteligentný robotický vysávač ETA Navaggio Profi 4228 90000 2 v 1 sa o upratovanie domácnosti postará za vás. ETA Navaggio Profi podlahu nielen vysaje, ale zároveň aj poumýva. Oblasti upratovania môžete vysávaču pohodlne určiť v aplikácii ETA Navaggio, v ktorej nájdete množstvo ďalších funkcií a možností vysávača.

eta-navaggio-8www.toprobot.sk

  


Špecializovaná značková predajňa s robotickou technikou v Bratislave. Navštívte nás v príjemnom prostredí.
Možnosť
parkovania priamo pred predajňou a školený predajca, ktorý Vám poradí je samozrejmosťou.

 

 

 

 
 

Veľmi vysoký výkon vysávača ETA Navaggio Profi zaisťuje digitálny motor s extra dlhou životnosťou. Okrem motora sa vo vnútri schováva aj vysoko kvalitný Li-Ion akumulátor s kapacitou 5 200 mAh, vďaka ktorému vysávač vydrží až 200 minút! Pokiaľ robot upratať predsa len nestihne, sám sa pred vybitím vráti do nabíjacej stanice a po nabití bude opäť pokračovať tam, kde skončil. Nabíjanie vysávača trvá 4-6 hodín.

Vysoký sací výkon je sprevádzaný kvalitným HEPA filtrom, ktorý zabráni úniku do ovzdušia aj tým najmenším čiastočkám. To poteší nielen alergikov, ale tiež všetky domácnosti s domácimi maznáčikmi.

 

Robotický vysávač ETA Navaggio Profi 4228 90000 sa nestratí

Vďaka inteligentnej laserovej navigácii zmapuje robotický vysávač ETA Navaggio Profi celú miestnosť a upratovanie je tak rýchlejšie a dôkladnejšie ako u predchádzajúcich typoch navigácie. Pamätá si upratané miesta a vy si tak môžete byť istí, že žiadne nevynechá.

Vysávač je vybavený bezdotykovým ANTI-COLLISION systémom, ktorý monitoruje prekážky a zaisťuje šetrný pohyb v miestnosti. Inteligentné senzory SMART TECHNOLOGY zasa chránia robot pred nepríjemným pádom zo schodov. V aplikácii ETA Navaggio ho môžete usmerniť podľa vášho gusta a definovať mu konkrétne zakázané zóny, kam jednoducho nesmie.

eta-navaggio-3www.toprobot.sk

 

Budete si rozumiet

Pre lepšiu komunikáciu je ETA Navaggio vybavený hlasovým sprievodcom. Môžete si zvoliť, či spolu chcete hovoriť česky či anglicky. V oboch prípadoch si ale budete rozumieť.

 

Robotický vysávač ETA Navaggio Profi 4228 90000 a špina nemá šancu

Robotický vysávač sa nezľakne žiadnej výzvy na upratanie. Je vybavený niekoľkými typmi kefiek a mopovacím nadstavcom pre kompletné upratovanie. Navyše disponuje inteligentným Floating systémom, ktorý zaisťuje elegantné priľnutie kefy ku každému povrchu a upratovanie je tak efektívnejšie.

Hybridná kefa, ktorá je tvorená kombináciou lamiel a štetín je vhodná na koberce (s výškou vlasu do 1 cm) aj na tvrdé podlahy a to vrátane mopovania. Účinne a šetrne sa tak postará o dlažbu, koberec, parkety aj linoleum.

Jemnú kefu s extra jemnými chĺpkami využijete na chúlostivé podlahy alebo na zber jemného prachu, srsti a vlasov.

Bočné kefy zasa účinne vymetú nečistoty a prach pozdĺž stien. ETA Navaggio Profi sa tak postará o skutočne dôkladné upratovanie.

Povysávanú podlahu robotický vysávač ETA 2v1 na záver aj umyje. Po nasadení mopovacieho nadstavca a nádržky na vodu o objeme 260 ml dodá robot vašej podlahe zaslúžený lesk. V aplikácii si vďaka funkcii elektronického mopovania môžete prispôsobiť intenzitu zvlhčovania danému povrchu alebo znečisteniu.

eta-navaggio-9www.toprobot.sk

 

Vďaka svojej kompaktnej výške 9,5 cm zvládne upratať aj pod nižším nábytkom a vojde sa do každej medzery. Na podlahe ho držia odolné kolieska s pohonom, ktoré veľmi dobre prekonávajú nerovnosti. Problém mu tak nerobia ani prechodové lišty a prahy do výšky 1,5 cm.

 

Viacposchodové mapovanie priestoru

Robotický vysávač ETA Navaggio Profi s laserovou navigáciou sa u vás perfektne vyzná.  Funkcia viacposchodového mapovania mu umožňuje zapamätať si až 5 máp a je tak ideálnym riešením pre poschodové domy.

Mapu si vysávač dokáže vytvoriť aj bez dlhého prvotného upratovania. Stačí mu miestnosti iba naskenovať a mapy máte prehľadne uložené v telefóne. Na každom poschodí mu môžete vytvoriť nové zakázané zóny, ktorým sa má vyhnúť a nastaviť rôzne režimy upratovania.

 

eta-navaggio-10www.toprobot.sk

 

Robotický vysávač ETA Navaggio Profi 4228 90000 a chytrá aplikácia pre inteligentné upratovanie

Povýšte upratovanie na novú úroveň. Robotický vysávač ETA Navaggio Profi 4228 90000 zvládne až 6 režimov upratovania! Bez aplikácie je k dispozícii iba automatický režim, v ktorom vysávač systematicky uprace celý priestor a následne vyhľadá nabíjaciu stanicu. Pokiaľ sa vysávač stihne vybiť ešte pred dokončením upratovania, sám si včas vyhľadá nabíjaciu stanicu a po nabití bude pokračovať tam, kde skončil.

S chytrou aplikáciou môžete nielen vysávač ovládať pohodlne pomocou vášho mobilného telefónu, ale navyše rozširuje jeho použitie o niekoľko funkcií. Mobilný telefón s vysávačom komunikuje prostredníctvom vašej domácej Wi-Fi siete. Celá aplikácia je navyše v češtine, budete si tak skvele rozumieť.  S chytrou aplikáciou bude upratovanie hračka!

V aplikácii je vám k dispozícii už zmienená funkcia mopovania. Tu si môžete navoliť intenzitu mopovania medzi tromi úrovňami – nízkou, strednou a vysokou.

Určite oceníte aj funkciu upratovania pozdĺž stien, kedy vysávač pomocou bočných kefiek nájde všetky zabudnuté chuchvalce prachu.

Lokálne upratovanie využijete pri nehodách s rozsypanou kávou či ryžou. Robotický vysávač 2 v 1 ETA Navaggio Profi uprace iba konkrétne miesto, napríklad omrvinky pod stolom po výdatnom obede.

 

Pokiaľ chcete upratať iba jednu miestnosť, využite zónové upratovanie. V aplikácii si vyberiete spálňu či detskú izbu a zvyšok už nechajte na robote. Nakoľko sa u vás perfektne vyzná, môžete si byť istí, že uprace iba tam, kde chcete.

Dôkladné upratovanie sa určite bude hodiť po náročnej oslave alebo pred príchodom návštevy. V tomto režime ETA Navaggio Profi uprace byt či dom hneď dvakrát.

 


Technické parametre:

  • Podpora 2,4 a 5 GHz Wi-Fi sietí
  • Operačné systémy Android 4.4 a vyššie, iOS 9.0 a vyššie
  • Aplikácia ETA Navaggio zadarmo na stiahnutie z Google Play alebo App Store
  • Hlučnosť 72 dB
  • Objem prachového vrecka alebo nádoby 0.48 l
  • Zdroj energie akumulátorový (Li-On)
  • Virtuálna stena áno, v mobilnej aplikácii
  • Výška 9.3 cm
  • Mopovanie Áno
  • Použitie robotický vysávač s mopom
  • Mobilná aplikácia Áno
  • Doba prevádzky na jedno nabitie až 200 min
  • Typ navigácie Laserová navigácia
  • Druh podlahy na tvrdé podlahy
  • Druh podlahy na koberce
  • Plánovanie upratovania Áno
  • Rozoznávanie prekážok bezdotykové


  

Obsah balenia:eta-navaggio-3www.toprobot.sk

  • 1x Robotický vysávač  ETA Navaggio Profi 4228 90000
  • 1x Nabíjacia stanica
  • 1x Napájací adaptér 100-240 V (AC) / 24 V (DC) 630 mA
  • 1x Nadstavec na mopovanie
  • 1x mopovacia textília
  • 2x náhradná bočná kefka
  • 1x náhradný filter
  • 1x Čistiaca sada (nástroj na čistenie, skrutkovač)

Dodatočné parametre

Kategória: Robotické vysávače ETA
Hmotnosť: 3.2 kg
Funkcia mopovania: Áno
Hlučnosť: 72 dB
Maximálna pracovná plocha: 300 m²
Maximálny pracovný čas: 200 minút
Na zvieracie chlpy: Áno
Pripojiteľnosť: WiFi
Typ navigácie: Laserova
Typ podlahy: Na podlahy aj koberce
Virtuálna zábrana: V aplikáci
Výška robota: 9,3 cm

ETA Navaggio Profi 4228 90000 predstavenie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: