Robotické kosačky Husqvarna Automower® prekvapia výkonom aj možnosťami

Robotické kosačky Husqvarna Automower® vám nielen ušetria námahu spojenú s kosením, sú známe tiež svojou spoľahlivosťou. Každý majiteľ trávnika iste ocení aj moderné funkcie, ktoré zjednodušujú ovládanie kosačky.

Prečo si vybrať kosačku Husqvarna Automower®

Robotická kosačka Husqvarna Automower® sa postará o pravidelné kosenie trávnika bez vašej asistencie. Jej používanie je jednoduché. Kosačku je potrebné inštalovať a nastaviť, v čom vám pomôže aplikácia Automower® Connect. Potom už bude pracovať sama. Zvládne každé rozloženie záhrady, v závislosti od modelu jej nerobia problém ani svahy až do sklonu 70 %. Pracovať dokáže v rámci ohraničenia, ktoré sa vytvorí pri jej inštalácii.

Ovládanie z práce, dovolenky aj pripojenie k inteligentnej domácnosti

Robotické kosačky Husqvarna Automower® ponúkajú všetko, čo si môže priať moderný zákazník. Aplikácia Automower® Connect umožňuje ovládanie a sledovanie cez smartfón, pričom sa dá využívať Bluetooth, Wi-Fi alebo mobilné pripojenie. Jej činnosť sa dá automatizovať pripojením k vašej inteligentnej domácnosti cez Asistent Google aj Amazon Alexa.

Vždy čerstvo pokosený trávnik aj prírodné hnojivo

Tráva sa kosí po menších kúskoch, ktoré Robotická kosačka Husqvarna Automower® rozseká na jemný mulč. Ten zostáva na trávniku, vyživuje ho, chráni pred vysychaním aj vysokými teplotami. Robotická kosačka Husqvarna vám tak šetrí čas aj tým, že odpad z kosenia nie je potrebné vynášať. Tento systém kosenia ocení tiež každý, kto trpí alergiami. Trávnik sa kosí bez toho, aby ste museli zasahovať a do kontaktu s trávou vôbec neprichádzate. Časté kosenie navyše zabráni prerastaniu trávy a jej kvitnutiu, čo eliminuje výskyt peľových častíc vo vašej záhrade.

Robotické kosačky Husqvarna Automower®

Len minimálna údržba

Robotické kosačky Husqvarna Automower® si dokážu samé nájsť cestu k nabíjacej stanici. Keď sú dostatočne nabité, začnú opäť kosiť. Myslieť je potrebné len na to, aby ste raz za čas vyčistili podvozok a kolesá od zvyškov trávy. Pravidelne je tiež nutné meniť žacie nože kosačky.

Nebude vás rušiť ani počas odpočinku

Nespornou výhodou robotických kosačiek Husqvarna je ich tichý chod. V čase, kedy bude kosačka Automower® kosiť, môžete pokojne relaxovať alebo sa rozprávať s priateľmi. Hluk pri kosení je len 60 dB, čo je úroveň tichého rozhovoru. Nemusíte sa preto obávať ani toho, že bude rušiť vašich susedov.

Značka Husqvarna myslí aj na ochranu prírody

Robotické kosačky Husqvarna Automower® sú napájané akumulátorom, pri kosení preto neprodukujú žiadne emisie. Majú tiež nízku spotrebu, čím šetria náklady na prevádzku. Vďaka prirodzenému rozkladaniu mulču na trávniku, ktorý mu dodáva fosfor, draslík a dusík, sa znižuje spotreba umelých hnojív.

Inštalácia robotickej kosačky Husqvarna

Značka Husqvarna vám umožňuje vybrať si, či chcete kosačku s navádzacím káblom alebo bez neho. Vodič sa dá upevniť na zemi a po niekoľkých týždňoch zarastie. Upevniť je ho potrebné čo najbližšie k zemi, čo dosiahnete skosením obvodu trávnika na čo najnižšiu dĺžku. Môžete sa rozhodnúť aj pre jeho zakopanie 3 – 10 cm do zeme. Pokiaľ potrebujete s inštaláciou robotickej kosačky pomôcť, môžete sa obrátiť na nás.

Robotické kosačky Husqvarna Automower®

Robotické kosačky Husqvarna Automower® Nero bez navádzacieho kábla

Hľadáte robotickú kosačku bez navádzacieho kábla? Potom vám bude vyhovovať niektorý z modelov Husqvarna Automower® Nero. Kosačka bude pracovať na presne vymedzenom priestore aj pri bezkáblovom ohraničení, čo umožňuje systém EPOS. Virtuálne ohraničenie si nastavíte cez aplikáciu Automower® Connect. Určíte v nej pracovné oblasti, doplniť je možné aj dočasne vylúčené zóny.