Čo vám prinesie investícia do robotického bazénového vysávača

Robotický bazénový vysávač sa postará o vyčistenie dna a stien bazéna, znižuje množstvo používanej bazénovej chémie a odľahčuje aj filtračný systém. Stále váhate, či sa vám oplatí do neho investovať?

Komfort a úspora času

Robotické bazénové vysávače automatizujú proces čistenia bazéna. Sú vybavené vlastným pohonom, čerpadlom a filtrom. Stačí ich ponoriť do bazéna. Bazénový vysávač si pomocou senzorov sám zmapuje bazén a vyberie optimálny režim čistenia. Počas pohybu pomocou kief odstraňuje nečistoty zo stien, dna aj schodov. Tie sa potom pomocou nasávania vody zachytávajú vo filtračnom koši. Robotický bazénový vysávač sa tak postará o čistenie bazéna za vás. Šetrí čas aj námahu, ktorú by ste inak museli venovať čisteniu bežným bazénovým vysávačom.

 

Efektívne odstraňuje riasy aj iné nečistoty

Robotický bazénový vysávač pracuje efektívne. Výrobcovia tieto zariadenia navrhujú tak, aby dokázali účinne odstraňovať aj usadené nečistoty a riasy. Aby nezostávali vo vode, zachytáva ich vo filtri. Automatický vysávač do bazéna tým prispieva k udržiavaniu hygienickej a priezračnej bazénovej vody.

Šetrí výdavky na bazénovú chémiu

Pravidelným používaním bazénového vysávača prispievate k znižovaniu nákladov na úpravu vody. Spolu s filtráciou bazéna je tak dôležitou súčasťou starostlivosti o zdravé prostredie na kúpanie.

Energetická úspornosť

Robotické bazénové vysávače Dolphin, Zodiac, BWT Aquabot a iných značiek sú vyrábané s dôrazom na energetickú účinnosť. Môžete preto očakávať aj zníženie celkovej spotreby energie na prevádzku bazéna.

Predĺženie životnosti vášho bazéna

Usádzanie rias a iných nečistôt môže časom viesť k vážnejším problémom, ktoré by vyžadovali drahšie riešenia. Pravidelnou údržbou pomocou bazénového vysávača prispejete tiež k predĺženiu životnosti bazéna, bazénovej filtrácie a ďalších jeho súčastí.

Robotický bazénový vysávač čistí bazén ekologicky

Automatický vysávač do bazéna uspokojí aj tých, ktorý dbajú o ekologickú stránku. Predstavuje k prírode šetrný spôsob čistenia bazéna bez nutnosti používania čistiacich prostriedkov. K ochrane životného prostredia prispieva aj znižovaním spotreby prípravkov na úpravu vody.

Spoločný priestor pre rodinu

Namiesto čistenia bazéna ručným vysávačom si môžete užívať čas s vašimi blízkymi alebo sa venovať svojim koníčkom. Navyše, keď je bazén vždy čistý, celá rodina ho s väčšou pravdepodobnosťou bude pravidelnejšie využívať. Získate tým viac priestoru na spoločnú zábavu.