Robotický vysávač ETA Master 5229 90000

Akcia
Značka: ETA
479 € –20 %
etamaster
479 € –20 % 379 €
Na dotaz

Robotický vysávač ETA Master 5229 90000 výkonný robotický vysávač 3 v 1 s mopovaním, UV dezinfekciou a digitálnym motorom. Možnosť uloženia viacerých máp, 3 druhy kief a výdrž vysávača až 230 minút

Detailné informácie

Podrobný popis

Robotický vysávač ETA Master 5229 90000

 

Robotický vysávač ETA Master 5229 90000 je profesionál na upratovanie. Výkonný a inteligentný robotický vysávač ETA Master 3 v 1 sa o kompletné upratovanie domácnosti postará za vás. ETA Master podlahu vysaje, vytrie a pomocou UV lampy aj vydezinfikuje. Oblasti upratovania môžete vysávaču pohodlne určiť v aplikácii ETA SMART, v ktorej nájdete veľa ďalších funkcií a možností vysávača.

 eta-master-3www.toprobot.sk

 

  


Špecializovaná značková predajňa s robotickou technikou v Bratislave. Navštívte nás v príjemnom prostredí.
Možnosť
parkovania priamo pred predajňou a školený predajca, ktorý Vám poradí je samozrejmosťou.

 

 

 

 
 

 

Naozaj vysoký výkon zaisťuje digitálny motor s extra dlhou životnosťou. Okrem motora sa vnútri schováva aj vysoko kvalitné Li-Ion akumulátor s kapacitou 5 200 mAh, vďaka ktorému vysávač zvládne upratovať až 230 minút! Ak robotický vysávač upratovanie predsa len nestihne, sám sa pred vybitím vráti do nabíjacej stanice a po nabití bude opäť pokračovať tam, kde skončil. Nabíjanie vysávača trvá 4-6 hodín.

Vysoký sací výkon je sprevádzaný trojnásobnou filtráciou s kvalitným HEPA filtrom, ktorý zabráni úniku do ovzdušia aj tým najmenším čiastočkám. To poteší nielen alergikov, ale aj všetky domácnosti s domácimi miláčikmi.

 

Robotický vysávač ETA Master 5229 90000 sa u vás doma vyzná

Robotický vysávač ETA Master je vybavený inteligentnou laserovou navigáciou, vďaka ktorej zmapuje miestnosť v celých 360 ° a upratovanie je tak dôkladnejšie a efektívnejšie než u predchádzajúcich typov navigácie. Pamätá si uprataná miesta a vy si tak môžete byť istí, že žiadne miestečko nevynechá a nikam nepôjde dvakrát.

Robotický vysávač ETA Master 5229 90000 je opatrený bezdotykovým ANTI-COLLISION systémom, ktorý monitoruje prekážky a zaisťuje šetrný pohyb v miestnosti. Inteligentné senzory SMART TECHNOLOGY zase chráni robota pred nepríjemným pádom zo schodov. V aplikácii ETA SMART ho môžete usmerniť podľa vášho gusta a definovať mu konkrétny zakázanej zóny, kam jednoducho nesmie.

eta-master-8www.toprobot.sk

 

Budete si rozumieť

Pre lepšiu komunikáciu je ETA Master vybavený hlasovým sprievodom. Môžete si zvoliť, či spolu chcete hovoriť po česky či anglicky. V oboch prípadoch si ale budete rozumieť.

Robotický vysávač ETA Master 5229 90000 je majster upratovania

Robotický vysávač ETA Master sa nezľakne žiadnej upratovacie výzvy. Na upratovanie je vybavený niekoľkými rôznymi kefami a mopovacím nástavcom riadeným elektronicky. Naviac má vysávač zabudovanú UV lampu, vďaka ktorej podlahu pri upratovaní zároveň dezinfikuje a zanecháva vašu domácnosť hygienicky čistú.

Všetky nečistoty zbiera do extra veľkého zásobníka na nečistoty s objemom 600 ml. Zásobník možno veľmi ľahko vybrať a nečistoty môžete jednoducho vysypať do bežného odpadkového koša.

Hybridná kefa, ktorý je tvorený kombináciou lamiel a štetín, je vhodný na koberce (s výškou vlasu do 1 cm) i na tvrdé podlahy, a to vrátane mopovania. Účinne a šetrne sa tak postará o dlažbu, koberec, parkety aj linoleum.

Jemná kefa s extra jemnými chĺpkami využijete pre chúlostivé podlahy alebo pre zber jemného prachu, srsti a vlasov.

Gumová lamelový kefa je určený pre všetky typy tvrdých podláh. Účinne tiež zbiera vlasy a je vhodný aj pre mopovania.

Bočné kefky zase účinne vymetú nečistoty a prach pozdĺž stien. ETA Master sa tak postará o naozaj dôkladné upratovanie.

eta-master-9www.toprobot.sk

 

Vysatú podlahu ETA Master na záver i vytrie. Po nasadení mopovacího nástavce a nádržky na vodu dodá robot vašej podlahe zaslúžený lesk. V aplikácii si vďaka funkcii elektronického mopovania môžete prispôsobiť intenzitu zvlhčovania danému povrchu alebo znečistenia. Na jedno naplnenie dokáže ETA Master vytrieť plochu o veľkosti až 40 m2.

Vďaka svojej kompaktnej výške 10,1 cm zvládne upratať aj pod nižším nábytkom a vojde sa do každej medzery. Na podlahe ho drží odolná kolieska s pohonom, ktorá veľmi dobre prekonávajú nerovnosti. Problém mu tak nerobia ani prechodové lišty a prahy do výšky 1,5 cm.

 

Viacposchodové mapovanie priestoru

Robotický vysávač ETA Master s laserovou navigáciou sa u vás perfektne vyzná. Funkcia vícepatrového mapovanie mu umožňuje zapamätať si až 5 máp a je tak ideálnym riešením pre poschodové domy.

Mapu si vysávač dokáže vytvoriť aj bez dlhého prvotného upratovania. Stačí mu miestnosti iba naskenovať a mapy máte prehľadne uložené v telefóne. V každom poschodí mu môžete vytvoriť nové zakázanej zóny, ktorým sa má vyhnúť aj nastaviť rôzne režimy upratovania.

eta-master-10www.toprobot.sk

 

SMART aplikácie pre inteligentné upratovanie

Povýšte upratovanie na novú úroveň a využite aplikáciu ETA SMART. Robotický vysávač možno ovládať aj manuálne pomocou diaľkového ovládača. Bez aplikácie je však k dispozícii len automatické upratovanie, v ktorom vysávač systematicky uprace celý priestor a lokálne upratovanie, kedy sa vysávač pri upratovaní pohybuje vo štvorci 1,8 x 1,8 m. Po dokončení oboch režimov sa vysávač automaticky vráti do nabíjacej stanice. Ak sa vysávač stihne vybiť ešte pred dokončením upratovania, sám si včas vyhľadá nabíjaciu stanicu a po nabití bude pokračovať tam, kde skončil.

 

Robotický vysávač ETA Master 5229 90000 a 3UV dezinfekcia pre dokonale čistú domácnosť

Pre hygienicky čistú domácnosť je ETA Master vybavený špeciálnym režimom dezinfekcia pomocou UV svetla. Túto funkciu ocenia predovšetkým rodiny s malými deťmi či majitelia domácich maznáčikov, pretože UV svetlo účinne likviduje roztoče, vírusy a baktérie a zanecháva tak vašu podlahu naozaj čistú.

Funkciu UV dezinfekcie môžete mať aktívnú počas všetkých režimov upratovania. Pre naozaj dôkladnú dezinfekciu a likvidáciu všetkých nechcených baktérií a alergénov môžete však prejsť do režimu samostatnej UV dezinfekcia podlahy, kedy sa vysávač sústredí iba na túto úlohu.

S chytrou aplikáciou môžete nielen vysávač ovládať pohodlne pomocou vášho mobilného telefónu, ale navyše rozširuje jeho použitie o niekoľko funkcií. Mobilný telefón s vysávačom komunikuje prostredníctvom vašej domácej Wi-Fi siete. Celá aplikácia je navyše v slovenčine, budete si tak skvele rozumieť. S chytrou aplikací bude úklid hračka!

Okrem ďalších možností upratovania si môžete v aplikácii nastaviť aj ideálny sací výkon vysávača, kde môžete prepínať medzi 4 úrovňami. Nižší sací výkon využijete pri vysávaní chúlostivých podláh a povrchov, pri vysávaní kobercov zase sací výkon skúste zvýšiť.

Medzi jednotlivými intenzitami môžete prepínať aj v rámci funkcie mopovania. Tu sa môžete vybrať z 3 úrovní intenzity podľa aktuálneho znečistenia.

eta-master-11www.toprobot.sk


Technické parametre:

  • Podpora 2,4 a 5 GHz Wi-Fi sietí
  • Operačné systémy Android 6 a vyššie, iOS 9.0 a vyšší
  • Aplikácia ETA SMART zdarma na stiahnutie z Google Play alebo App Store
  • Objem prachového vrecka alebo nádoby 0.6 l
  • Zdroj energie akumulátorový (Li-On)
  • Virtuálna stena nemá
  • Výška 9.5 cm
  • Mopovanie Áno
  • Použitie robotický vysávač s mopom
  • Mobilná aplikácia Áno
  • Doba prevádzky na jedno nabitie až 230 mil
  • Rozoznávanie prekážok bezdotykové


  

Obsah balenia:eta-master-3www.toprobot.sk

  • 1x Robotický vysávač  ETA Master 5229 90000
  • 1x Nabíjacia stanica
  • 1x Napájací adaptér 100-240 V (AC) / 24 V (DC) 630 mA
  • 1x Nadstavec na mopovanie
  • 2x mopovacia textília
  • 4x náhradná bočná kefka
  • 1x náhradný filter
  • 1x diaľkové ovládanie
  • 1x Čistiaca sada (nástroj na čistenie, skrutkovač)

Dodatočné parametre

Kategória: Robotické vysávače ETA
Hmotnosť: 3.2 kg
Funkcia mopovania: Áno
Maximálna pracovná plocha: 250 m²
Maximálny pracovný čas: 200 minút
Na zvieracie chlpy: Áno
Pripojiteľnosť: WiFi
Typ filtrácie: Hepa filter
Typ navigácie: Laserova
Typ podlahy: Na podlahy aj koberce
Virtuálna zábrana: V aplikáci
Výška robota: 9,5 cm

ETA Master 5229 90000 predstavenie

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
AA Avatar autora | 31.1.2023
Je to skvelý pomocník!!!! Velmi spokojná.
5
MK Avatar autora | 27.10.2022
neviem nastaviť program, veľmi moderná technológia, nemám smartfón

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: